PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1262}

Stowarzyszenie Umarłych Poetów
powrót do forum filmu Stowarzyszenie Umarłych Poetów

ok!!!!!!!!!!!!1

wiesz to jest super film taki ze nie moge go wytrzymac i bylem NA NIM chyba 5 razy w kinie !!!!!!!!!1 to jest naprawde ok film !!!!!11 narka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Stowarzyszenie jest the best
Ten film jest po prostu niesamowity. Za każdym razem, gdy go oglądam wzbudza we mnie te same emocje. Jest dziełem filmowym, którego chyba nikt obojętnie nie potraktuje. Za każdym razem się zastanwawiam czy Neil musiał się zabić i co by było gdyby zbubtował się przeciw ojcu i opowiedział o swoich uczucia?
Todd, Neil i inni to wspanili ludzie (oczywiście w filmie). Sama od tego roku będę chodziła do szkoły z tradycją i mundurkami (co mi trochę przypomina film). Poza tym gra Robina Williamsa jes znakomita.

arcydzieło filmowe
Składam hołd reżyserowi, aktorom, stowarzyszeniu.Nigdy wcześniej nie widziałam tak pięknego filmu o młodych buntownikach. Keating uświadomił mi jaka siła tkwi w młodości i w buncie.Będe walczyła o swoją indywidualność nawet wtedy, kiedy zostanę całkiem sama- jeśli ma być to cena za świadome myślenie-jestem gotowa ją zapłacić. Nigdy nie zapomnę Keatinga, jak zresztą całego filmu.

arcydzieło filmowe

To jet superrrrrrrr
Ten fil zmienił moje spojrzenie na świat. To jet to czego szukam w życiu, szkoda, ze nie moge dołaczyć od grona "poetów". Bo przecież prawdziwe życie to nie film....